[NEWS][26.01.2013] Diễn viên Lee Jong Suk tiết lộ rằng anh ấy đã từng là trainee của một nhóm idol


Actor Lee Jong Suk reveals he was an idol group trainee

 

Actor Lee Jong Suk of the popular drama ‘School 2013‘ revealed that he used to be an idol group trainee.

On the January 26th episode of KBS 2TV‘s ‘Entertainment Relay‘, Lee Jong Suk shared, “I prepared to be part of an idol group for about three months.”

He explained how he ended up choosing to act instead, stating, “In middle school, I watched the drama ‘Full House‘, but it didn’t make me want to become an actor. I decided that I wanted to be like Rain.”

He went on, “After that, I joined an agency and they wanted to prepare me to become an actor, but I ended up modeling instead. Since I chose the wrong agency, I started out as a model. When I stopped modeling, I moved to a music agency. I then trained to be part of an idol group. I prepared for around three months, and then I ran away.”

*****************************

Diễn viên Lee Jong Suk, người đang tham gia vào bộ phim nổi tiếng gần đây “School 2013” đã tiết lộ rằng anh đã từng là trainee của nhóm nhạc thần tượng.

Trong tập ngày 26 tháng 1 của chương trình “Entertainment Relay” trên kênh KBS 2TV, Lee Jong Suk đã chia sẻ: “Tôi đã từng chuẩn bị trở thành một thành viên của một nhóm nhạc thần tượng trong 3 tháng.”

Sau đó, anh đã giải thích vì sao anh lại trở thành một diễn viên: “Khi tôi học trung học, tôi đã xem “Full House”, nhưng thay vì muốn trở thành một diễn viên, tôi muốn trở thành một người giống như Rain.”

Anh tiếp tục: “Sau đó, tôi vào một công ty và họ muốn chuẩn bị để tôi trở thành một diễn viên, nhưng cuối cùng tôi lại trở thành một người mẫu. Vì tôi vào nhầm công ty, nên tôi đã bắt đầu sự nghiệp với tư cách là một người mẫu. Tôi chuyển sang một công ty âm nhạc. Sau đó, tôi được đào tạo để trở thành một thành viên của một nhóm idol. Tôi đã chuẩn bị trong vòng khoảng ba tháng, sau đó tôi đã bỏ trốn [=))]”

Credit:

Source: allkpop      

V-trans: Van Vu@frankycow.wordpress.com

TAKE OUT WITH FULL CREDIT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s